• Numerologija
  • Praznovjerje
  • Magija
MENU
Advertisements

Hiromantija - Gledanje u dlan - Proricanje iz dlana


Potrebno je gledati obje ruke s tim da kod dešnjaka lijeva ruka označava sve ono što smo već stekli, dok desna označava ono što želimo (kod ljevaka situacija je obrnuta). Stoga ruke možemo označiti kao aktivnu i pasivnu.
Na pasivnoj ruci potrebno je utvrditi obiteljske utjecaje i tajne, te ih usporediti s aktivnom rukom da bi se utvrdio razvoj ličnosti kod osobe kojoj se proriče, te način na koji se nečija osobnost projicira na svijet oko njega. Neke osobe u stanju su nadići svoje slabosti i mane, dok drugi to nisu, te tijekom života dozvoljavaju da negativnosti i nepovoljnosti u kojima su se zadesili od samog početka svog života, a koji su zasnovani na njihovom karakteru i naravi, usporavaju njihov životni razvoj, dovode ga u stagnaciju ili nazadovanje. Na osnovu običnog, svakodnevnog rukovanja čovjek može puno toga zaključiti o onoj drugoj osobi. Prema obliku, ruke možemo podijeliti u sedam tipova na osnovu podjele koju je u devetnaestom stoljeću utvrdio francuski proricatelj iz dlana Casimir d'Arpentigny.

Od trenutka kad nam je dana slobodna volja na nama je kako ćemo oblikovati naše živote i što ćemo s njima učiniti. Upozorenja koja dobijete iz proricanja iz dlana samo su nam pomoć u životu da neke stvari ne radimo ili da se oko nekih stvari jače potrudimo. To upozorenje izvedeno je iz onoga što smo već u životu napravili, iz našeg karaktera, pa stoga i našeg ponašanja. Ako promijenimo neke stvari u našem životu i sam ishod stvari bit će drugačiji. To je vrlo jednostavna formula i zato se ne zabrinjavajte ako vam poruke iz dlana ne donose ništa dobro. Promijenite svoje životne načine, poradite na kvaliteti svoga života i vidjet će te kako će se s godinama i crte na vašim dlanovima početi mijenjati zajedno sa vašim životima.


Prije svega pregledajte ruku iz koje proričete. Lijeva ruka je ona iz koje se proriče dok desna služi za dopunu poruka koje smo dobili iz lijeve ruke, potvrda ili opovrgavanje onoga o čemu lijeva ruka govori. U lijevoj naći ćemo podatke o talentu, temperamentu, zdravlju i odlučnosti. Kad promatrate ruku, ne gledajte samo dlan već promotrite čitavu ruku. Kratka i neproporcionalna ruka govori da je osoba društvena, zna se dobro ponašati prema drugim ljudima, a moguće je da je sklona umjetnosti. Jednako tako ove osobe vješti su trgovci, ali moraju paziti da se ne zanesu sa riskiranjima i ulaganjima jer bi ih gubitak kontrole mogao odvesti u propast. Dugačka ruka odaje osobu koja se rado gubi u maštarijama. Ove su osobe slobodoumne i mogu učiniti nevjerojatne stvari u svom životu. S druge strane ove osobe ne biraju sredstva da postignu ono što žele.