• Hiromantija
  • Numerologija
  • Praznovjerje
MENU
Advertisements

Magija - Čaranje


Šteta što popularna slika "čaranja" odmah asocira na nešto negativno ili jednostavno na zlo. To je potpuno krivo i vrijeme je da se tome terminu ponovno doda njegova prava definicija koja najvjerojatnije dolazi iz kreolskog ili "afrikaniziranog" francuskog. Romeo i Julija su se "prekrivali", opčinjavali ljubavlju. Cilj čaranja o kojem govorimo je širiti dobro i braniti se od zla. Svaku misao u prostoru prati zračenje jedne vrste fluida koji "stvarno" pokreće moćne sile. Svaka mimika također djeluje u prostoru.
Rituali čaranja predstavljaju vrste lanaca znakova za dozivanje; u obredima inicijacija, u najstarijim tradicijama, "moć" se često prenosi polaganjem ruku. Misao popraćena ritualnim pokretom postaje stvoriteljica; ona omogućuje određene čini koje neinicirani skup smatra čudesnima.
Evo kako se možete poslužiti određenim tehnikama za svoje djelovanje na daljinu. Ako želite stvoriti neku situaciju, položiti ispit itd., djelovati na svakoga tko vam može pomoći, djelujte pozitivnom moći čaranja.

Kako raditi?
Kupite jedan klin (mora biti nov). Uhvatite klin kliještima i stavite ga na plinski plamen. Zagrijte ga toliko da pocrveni. Kada pocrveni, stavite na njega dvije grančice masline koje složite u obliku križa. Dok maslina gori, recite glasno: "Bože svemogući, koji stvori nebo i zemlju, neka se X (ime i prezime osobe o kojoj se radi) ne odmori, ne jede, ne spava, dok ne učini po mojoj volji!".
Ponovite taj zaziv tri puta, zatim napravite tri znaka križa iznad masline tako da držite palac, kažiprst i srednji prst. Prstenjak i kažiprst bit će vam sklopljeni prema dlanu. Koji dan odabrati? Odaberite jedan četvrtak za vrijeme polumjeseca (Na svim kalendarima polumjesec. Ponovite ovaj mali ritual tri dana uzastopce. Rezultat bi se trebao pokazati za 28 dana počevši od prvog četvrtka.

Čaranje za uspjeh: pjenušac prijateljstva
Zadobijte prijateljstvo osobe koja vas zanima, odlaskom na piće. Jednog četvrtka oko 10 sati ujutro za vrijeme polumjeseca, kupite bocu pjenušca. Kada se vratite kući, uzmite komad bijelog papira i na njemu napišite želju koju želite ostvariti. Zamotajte bocu pjenušca u taj bijeli papir. Tekst mora biti uz bocu. Zavežite bijeli papir oko boce nebesko plavom vrpcom. Sve zamotajte u bijelu krpu i stavite na tamno mjesto ili u podrum i ostavite tako tri tjedna.
Nemojte dirati. Tri tjedna kasnije ujutro u četvrtak izvadite bocu i pozovite osobu o kojoj se radi na piće. Imate samo sedam dana da s tom osobom podijelite bocu. Nakon sedam dana pjenušac više neće djelovati! Ne smijete doručkovati ili ručati pijući pjenušac. Morate ga samo zajedno popiti.