• Hiromantija
  • Numerologija
  • Praznovjerje
MENU
Advertisements

Magija - Moć naših misli


Od početaka vremena, čovjek je uvijek pokušavao utjecati na svoga bližnjeg i nametnuti mu snagu svoje misli. Od naših dana, borba za moć, socijalni status, novac ili ljubav postaje sve strastvenija i okrutnija. Naš rad vam otkriva tajna sredstva i najrazličitije tehnike koje će vam omogućiti da, izbliza ili izdaleka, djelujete na osobe koje sami odaberete. Ova se jedinstvena i u osnovi praktična stranica obraća svima onima koji žele izaći kao pobjednici iz svojih svakodnevnih borbi.
S tehnikama praktične vizualizacije i telepatije, magnetizmom, čaranjem, jakom misli, djelovanjem izdaleka itd., ova će vam stranica omogućiti da izvršite utjecaj na svoju okolinu, bilo na poslu, bilo u kući ili na prijatelja.

Moći naših misli

Današnja znanost poznaje ogromne moći naših misli. Da bismo se u to uvjerili, dovoljno je zainteresirati se za posljednje radove na polju prijenosa misli. Mnoga istraživanja znanstvenika pokazuju brojnim primjerima da se misao može prenositi od jedne do druge osobe preko velikih daljina.
Pedesetih godina Sovjeti i Amerikanci počeli su raditi na istraživanju prijenosa misli na daljinu. Zamislite, moći prenositi informacije bez uporabe svakidašnjih pomagala, kakva fantastična moć za zemlju koja će je znati zadržati. Stručnjak za američke poslove De Talbert pisao je 1958. u Herald Tribuneu: "Prijeko je potrebno da oružane snage Sjedinjenih Država znaju može li energija koju pošalje ljudski mozak preko tisuća kilometara daljine utjecati na neki drugi ljudski mozak..." Ovdje se radi o jednom potpuno znanstvenom istraživanju i utvrđene pojave se, kao i sve što proizvodi živi organizam, pretvaraju u energiju izgaranjem hrane u organizmu.

Profesor Rhine, veliki američki istraživač, podvrgao je na tisuće ispitanika telepatskim pokusima. Mijenjao je ispitanike prema karakteristikama: prema godinama, psihičkoj uravnoteženosti, daljini itd. I došao je do slijedećeg statističkog podatka: "Telepatska percepcija potencijalno postoji u svakoj osobi. U određenim uvjetima neki su joj ispitanici skloniji od drugih".
Sada znamo da se misao priopćuje i stoga omogućuje djelovanje na daljinu. Na ovim ćemo vam stranicama otkriti najbrža i najmodernija sredstva za djelovanje na daljinu: vizualizaciju, magiju, fluidnu vezu, djelujući crtež, piramidu, uvjeravanje u vrijeme sna itd. Međutim, nemojte misliti da odmah postajete "tvorac čuda". Ne, trebat će te raditi, ne zaustavljati se i potrošiti sve potrebno vrijeme za ostvarenje svojih želja, ali igra vrijedi uloga! Osnova ljudskog društva je dominacija, jednako kao i društvenost. Otkrijte jedno, istovremeno poštujući drugo. Ako budete zaista mnogo radili, moć će zaista biti s vama.