• Hiromantija
  • Numerologija
  • Praznovjerje
MENU
Advertisements

Magija - Magična oružja


Pojam Magije javno je prezentiran i nije isključivo pravo nekog čarobnjaka Merlina. Tu se prije svega radi o skupini simboličnih rituala. Koliko god oni bili neobični, mogu potaknuti djelovanje ma daljinu, vjerojatno zbog jednostavnog detonatorskog učinka na naš vlastiti um. Jednak je primjer religioznih rituala koji imaju isti cilj.
Oduvijek su ljudi za obavljanje magije koristili "pomoćne" predmete. Zašto je to tako još uvijek se ne zna, ali je prezentacija često prethodila objašnjenju.


Magija je u našem stoljeću i dalje nazočna i duboko ukorijenjena u nama samima. Ona je moćna umjetnost, slabo je poznata ili potpuno nepoznata. Poznavati magiju znači orijentirati, usmjeriti okultne snage koje nas okružuju i tako ih staviti u našu službu.
Utjecaj na daljinu je kao magijski čin relativno jednostavan; koristite li magiju jajeta, prah prijateljstva ili "magični" papir, ostvarenje svojih želja postići će te bez puno muke. Recepti za praktičnu magiju, koju vam ovdje otkrivamo, omogućiti će vam da djelujete na druge i imate veću prednost pred njima. Za to ne morate imati ni posebna znanja, a ne morate ni previše raditi. Ipak, ne zaboravite da kreativna misao mora biti potpomognuta naporom.

DJELUJTE NA DRUGE MAGIJOM JAJETA


Da biste se mogli nadati jako dobrim rezultatima ove jako jednostavne i potpuno djelotvorne magije, treba prijeći jednu etapu koja postaje sve teža za sve one koji žive u gradovima. Vi zapravo morate pribaviti oplođeno jaje koje sadrži zametak pileta.


Kako ga pribaviti
Beskorisno je ići u najbližu trgovinu jer tamo ništa nećete naći. Jednako je tako beskorisno ići u prodavaonicu dijetetskih proizvoda jer, čak ako i budete imali sreće pa ih tamo i pronađete, ta jaja su obvezno prethodno oprana, stoga njima nećete moći magijski djelovati. Morate otići na neku farmu i uzeti jaje ispod kokoši, zato da budete sigurni da je oplođeno. Kad imate jaje svakako ga ne perite!


Kada morate djelovati
1) Ako želite društveno poboljšanje i novac činite magiju s jajetom srijedom.
2) Ako želite ljubav činite to petkom.
3) Ako želite pravdu u nekom poslu činite magiju s jajetom četvrtkom.
4) Ako želite poraziti protivnika radite utorkom.


Kako djelovati
Kada odaberete dan, uzmite jaje u obje ruke i uprite oči u oštriji kraj jajeta. Jako fiksirajte oštriji kraj jajeta, u isto vrijeme snažno mislite na želju koju želite ostvariti. Morate snažno držati svoju misao, najmanje pet minuta. Kada završite, zadržite jaje u svojim rukama dok ne bude jednako toplo kao i vaše ruke.
Pažljivo umotajte jaje u crnu tkaninu, pohranite ga u crnu kutiju ili u dno ormara. Nitko ga ne smije dodirnuti. Dobro ga sakrijte i ostavite ga na tom mjestu oko godinu dana. Kad prođe godina bacite ga, i ako vas je ova magija s jajetom zadovoljila, možete započeti s drugom željom.
Magija s jajetom je jako moćna, ali neophodno je potrebno da jaje bude oplođeno. Budite jako pažljivi.

DJELUJTE NA LJUDE POMOĆU PRAHA PRIJATELJSTVA


Šarm često može pomoći u traženju novoga posla, dobivanju važnijeg namještenja itd. Da biste utjecali na druge na način na koji vam odgovara, načinit će te svoj "prah prijateljstva".


Kako raditi
Kupite cvijeće jasmina, muškatni oraščić, kamenice, bijeli i ružičasti koralj (koralj se može nabaviti kod prirodnjaka ili prodavača minerala). Dovoljna je jedna velika žlica svakog sastojka. Smrvite sve sastojke u fini prah. Da biste smrvili školjke i koralje, upotrijebite prvo čekić, zatim upotrijebite električnu mješalicu ili mlin za kavu.
Tajna učinkovitosti praha prijateljstva leži u proizvodnji u točno određeno vrijeme. Načinite prah prijateljstva jedne večeri u petak, za vrijeme polumjeseca.


Kako upotrijebiti prah prijateljstva
Dođite u kuću osobe koja vas zanima i pospite tanko pred ulaznim vratima tako da osoba o kojoj se radi obvezno preko njega prijeđe kada ulazi ili izlazi iz kuće. Važno je da svaki mjesec, u vrijeme polumjeseca, ponovite posipanje prostirača ili praga kuće, sve dok konačno ne uspijete.
Da biste bolje mogli djelovati na osobe koje vas zanimaju, stavite kavenu žličicu praha prijateljstva u malu vrećicu od zelene svile. Dobro zatvorite vrećicu i zavežite je sebi oko vrata uzicom od vune ili kože.


POMOZITE SI MAGIČNIM PAPIROM


Moći će te utjecati na ljude u svoju korist uz pomoć jednostavnoga komada žutog papira. Ovaj postupak poslužit će vam općenito ako tražite slavu, ako želite biti poznati ili ako tražite simpatiju.


Kako raditi
Radite petkom, oko podneva. Odrežite mali komad papira veličine 2x5 centimetara. Napišite perom u kineskoj crnoj tinti ime HARMIAH. Raširite ruke nad papirom i recite: "Moja moć je u imenu Svevišnjeg koji stvori nebo i zemlju. Vi, Svevišnji, koji stvoriste četiri elementa, blagoslovite i posvetite djelo svoga sluge." Tri puta ponovite ovo prizivanje i u isto vrijeme u zraku obilježite tri znaka križa iznad papira. Uvijek sa sobom nosite magični papir.
Uvijte papir i uvucite ga u malu staklenu cjevčicu. Nosite tu malu cjevčicu u svom džepu. Ne odvajajte se od nje. Po noći je stavite pod jastuk, a ujutro je ne zaboravite uzeti. Nakon što ste dobro čuvali magični papir 90 dana, morate ga spaliti.


Kako to učiniti
Izvadite papir iz cjevčice, nabodite ga novim nožem i zapalite na plamenu bijele svijeće. Pokupite pepeo u jedan tanjurić. Pažljivo uzmite pepeo, zamotajte ga u papir ili u malu vrećicu. Zatim otiđite u šumu ili u polje i raspite pepeo govoreći: "Neka sve bude izvršeno."