• Hiromantija
  • Numerologija
  • Praznovjerje
MENU
Advertisements

Magija - Piramida


Naši slavni preci smatrali su Veliku egipatsku piramidu prvim od sedam svjetskih čuda. Neki pretpostavljaju da je Velika piramida bila samo grobnica faraona. Najnovija istraživanja pokazuju nam da je to potpuno krivo mišljenje. Serge King, koji je istraživao energiju piramida, čak izaziva arheologe koji još misle da je Velika piramida samo grobnica.
Ideja po kojoj svaki model mora biti načinjen prema proporcijama Velike piramide, nije strogo određena. Posljednji radovi potvrđuju tu zamisao. Dopustiva su dosta velika odstupanja u proporcijama, a da se ne smanji učinkovitost energije.


Kako djeluje piramida

Za sada, zaista nemamo preciznog odgovora, ali postoje neke teorije.
1) Eterično vrenje
Prema nekim istraživačima, oko nas postoji tvar koja se naziva "eter" koja prožima i povezuje sve stvari u svemiru. Oblik piramide bio bi, na neki način, katalizator koji prouzrokuje vrtlog u tom "eteru". Taj vrtlog bi mogao objasniti čudne pojave povezane s piramidom.
2) Leća svemira
Izgleda da oblik piramide sadrži kozmičku energiju, nešto kao optička leća. Taj kozmički snop uzrokuje bi pojave koje se događaju u piramidi.
3) Zračenje energija
Svako tijelo zrači energiju. Teorija zračenja energija govori nam da se energija, koju zrači piramida, spaja na uglovima i na vrhu i tako stvara zrake koje se spajaju na žarišnoj točki koja se zove "kraljevska soba" i nalazi se oko jedne trećine između osnovice i vrha.

Moći naših misli

Ako stavite vašu fotografiju ispod piramide, zrak koji se nalazi u piramidi počet će vibrirati sa zračenjem energije sve dok vaša piramida ne bude zasićena, što će potaći djelovanje na daljinu, kojem se nadate. Vaša piramida pomaže svakom djelovanju na daljinu kojeg poželite.


Kako djelovati na druge

Zamislimo da želite djelovati na svoga šefa tako da dobijete bolji posao. Prvo morate obojiti svoju piramidu u žuto. Zatim uzmite svoju sliku. Napišite čitko svoju želju na mali komad kartona. Bilo bi super kad bi karton mogao biti žute boje. Da bismo vam pomogli, evo jednog modela: "Zaslužujem bolje od svoje sadašnje situacije. Gospodin X je toga svjestan i omogućit će mi bolju situaciju." Stavite fotografiju i karton ispod piramide.


Fotografija mora biti ispod, licem prema gore. Karton mora biti iznad, tekst prema gore. Sve to mora biti ispod piramide devet dana. Svako jutro ispružite ruke iznad piramide prema sjeveru i recite glasno želju koju ste ispisali na papiru. Svako jutro tri puta ponovite svoju želju. Ujutro devetog dana napravite isti mali ritual kao i prethodnih dana. Zatim zapalite papir sa sigurnošću da taj papir više nema svrhu postojanja jer je vaša želja već ispunjena.


Kako okrenuti piramidu

Ovo je najbitnija stvar na koju morate dobro paziti, ako želite postići dobre rezultate. Okrenite jednu od strana piramide prema sjeveru. Nemojte se zabuniti! Ako ne okrenete jednu stranu prema sjeveru, nećete ništa postići! Sjever se treba nalaziti u sredini jedne od strana.
Za svoj mali ritual odaberite dane punog mjeseca. Započnite četiri dana prije da biste završili četiri dana poslije. Utjecaj će se uskladiti s mjesečevim ciklusom i bit će dublji. Sasvim je jednostavno načiniti piramidu od kartona ili od šperploče: neka stranica bude visoka 15 cm ili višekratnik (30 cm, 45 cm... itd) i, naravno, mora imati četiri strane.

Prema istom principu, kojeg smo upravo opisali, onom s komadom kartona, postoji još jedna metoda utjecaja koja u igru uvodi jednu vrstu autosugestije i nekima može biti prihvatljivija.

Kako raditi

Uzmite svoju sliku (iz osobne iskaznice).
Napišite svoju želju na mali žuti karton, ali je napišite tako kao da je već ostvarena!
Evo jednog primjera: "Imam novu sugestiju i zbog toga sam izvanredno sretan." Koliko dugo ostaviti želju ispod piramide morate odlučiti unaprijed. Možete odabrati između tri, sedam ili devet dana, ali kad jednom odlučite nemojte mijenjati odluku. Stavite fotografiju licem prema gore ispod piramide. Stavite iznad mali karton sa željom, tekst prema gore. Čekajte onoliko dana koliko ste odlučili prethodno. Načinite mali jutarnji ritual. Ova metoda vas toga oslobađa. Kada dođe dan maknite dispozitiv i zapalite karton.


Glavna misao ove metode nalazi se u vašoj snazi. Ustvari, tijekom tri, sedam ili devet dana utjecaja, morate misliti na svoju želju što češće možete i gledati je kako se puni snagom vaše misli. Kada je zapalite, osjetite kako nakon punjenja vaša želja odlazi u svemir da bi dostigla svoj cilj. Naša preporuka je da ovdje isto iskoristite pun mjesec za djelovanje. Uredite tako da zapalite papir na dan punog mjeseca.


Neophodne preporuke

Da biste dobili najbolje moguće rezultate poslužite se smanjenim modelom od pješčanog kamena, drveta ili od kartona. Dobro okrenite piramidu, jednom stranom prema sjeveru. Utjecaj piramide bolje djeluje u središtu. Ne zaboravite da se žarišna točka, koju nazivamo "kraljevskom sobom", nalazi na oko 2/3 visine piramide, stoga stavite mali podupirač na koji stavite svoju fotografiju i karton.
Piramida je sredstvo izuzetno osjetljivo na mentalno djelovanje okoline! Neki pokusi su pokazali da sumnja može djelovati na rezultate i učiniti ih gotovo ništavnim. Ako djelujete uz pomoć piramide, ne smijete imati nikakve sumnje u dobre rezultate.