• Hiromantija
  • Numerologija
  • Praznovjerje
MENU
Advertisements

Magija - Vizualizacija


Sasvim sigurno smo u telepatskom odnosu sa svima koje poznajemo, ali naše su misli neprecizne i često lutaju i ometaju nas da taj odnos primjetimo. Vizualizacija, koja se također naziva i telepsihija, omogućit će Vam da pred sobom "oživite" osobu koja vas zanima. Tako možete postupno i promijeniti ponašanje te osobe prema vama. Ova će metoda tražiti od vas određeno strpljenje i proći će oko tri ili četiri mjeseca prije nego što budete mogli vidjeti prve rezultate, ali kod svake vizualizacije poslat će te svoju misao koja će dodirnuti osobu po vašem izboru, zatim će se malo-pomalo prožeti i na kraju zavladati njenim duhom.


VAŠI PRVI KORACI U VIZUALIZACIJI


Možete li odmah reći koja je boja očiju vašeg rođaka? Ne znate? Onda ne možete vizualizirati svoga rođaka! Stvorite svoju prvu mentalnu sliku tako da napravite potpuni mrak u jednoj prostoriji. Stol prekrijte crnim stolnjakorn i ako je moguće, stavite komad crne tkanine na zidove iza stola. Postavite svijeću na stol. Naslonjač ostavite na udaljenosti od oko jednog metra od stola. Sjednite. Sjedeći u naslonjaču gledajte plamen svijeće koji će zbog mraka izgledati kao obješen u prostoru. Opustite se. Ne predstoji vam nikakav napor. Budite potpuno mirni i prepustite da plamen svijeće zavlada vama.
Cilj koji morate dostići je da u vašoj svijesti postoji samo jedno, plamen. On mora potpuno preuzeti vašu rnisao. Vi morate biti taj plamen, vi i plamen morate biti jedno. Kada mislite da ste postigli to stanje, zatvorite oči i nastavite gledati plamen. Zadržite tu viziju što duže možete.

Prvih nekoliko puta sigurno nećete moći zadržati sliku plamena. U očima će vas bockati, misli će vam lutati i imat će te neodoljivu želju za kretanjem. Ne brinite, to je sasvim norrnalno. Nastavite. Kad prođe oko tjedan dana, moći će te vizualizirati plamen bez problema. Znat će te da ste došli do cilja kada vaša mentalna slika u jednom trenu zamijeni psihičku sliku.
Sjedite i dalje u naslonjaču, gledajte plamen svijeće i pokušajte vidjeti križ i oko njega krug. Zašto baš taj simbol? Zato što je potrebno još samo malo intenzivno gledati i taj će se simbol na neki način nametnuti sam od sebe.

VAŠE PRVO DJELOVANJE NA DALJINU


Zamislite da želite djelovati na svoga šefa zato da biste poboljšali svoju situaciju. Prvo morate imati na raspolaganju njegovu sasvim preciznu sliku, stoga ga gledajte s puno pozornosti. Ne zaboravite, vizualizirati, znači sjetiti se.
Urežite pažljivo u svoj duh sliku te osobe. Vježbajte njegovu preciznu i što savršeniju sliku. Kada dođe večer, udobno se smjestite u naslonjač i stvorite mentalnu sliku određene osobe. "Gledajte ga" kako hoda, priča i svakako mu u mislima govorite. Recite mu da je vaš rad jako važan za poduzeće, da se s obzirom na vašu sposobnost nadate povišici itd. Sami će te naći najprikladnije riječi.
Zadržite svoju mentalnu sliku i snažno mislite ove riječi: "Ja na vas duboko djelujem... Svaki dan na vas djelujem sve jače... Vi osjećate da ja na vas djelujem... Svaki dan moj će utjecaj biti sve jači... Zasićeni ste mojim utjecajem" itd. Za kraj, zamislite njegovo nasmijano lice i nasmijte mu se.


>Kao što ste vjerojatno shvatili, nikada se i ni iz kakvog razloga kad vizualizirate, ne morate predstaviti kao onaj koji traži. U slučaju vašeg šefa, govorite mu o svojim kvalitetama, svom dobrom radu itd., ali ne zamišljajte sebe nikada da Vi nešto tražite. U tom biste slučaju bili inferiorni.
Vizualizirajte što je češće moguće (svaki dan bi bilo savršeno), dok ne postignete rezultat koji želite. Naravno, vizualizacija vam može poslužiti u svim životnim situacijama: razočaranje u ljubavi, zavođenje, zapreke u karijeri, ravnodušno ili svojevoljno dijete itd. Ovo značajno sredstvo djelovanja na daljinu sada je u vašim rukama. Upotrebljavajte ga dugo, za vaše najveće dobro.
Na daljinu djelujte radije noću, u vrijeme dok vaša osoba spava. Tada će se vaše djelovanje udeseterostručiti.

ZAŠTITITE SVOJE BOLESNE NA DALJINU


Vizualizacija vam može pomoći da izliječite bolesne koji vas okružuju. Da biste to učinili, morate imati sasvim preciznu sliku bolesnika i napraviti dvije vježbe koje smo upravo opisali.


Vaš djelotvorni utjecaj na daljinu

1) Pričekajte trenutak kada bolesnik treba upravo zaspati ili je zaspao.
2) Lezite, ugasite svjetlo.

Morate prvo "doći" do bolesnika. "Gledajte se" u trenutku izlaska iz kuće i dolaska kod njega. Morate potpuno vidjeti sve potankosti: stepenice, nogostup, prijevozno sredstvo itd. Upravo kao da zaista tamo odlazite. "Gledajte se" kako dolazite kod njega. Otvarate vrata, idete hodnikom, dolazite u njegovu sobu, sve te potankosti su neophodne. "Gledajte se" kako sjedate na njegov krevet. Milujte ga, nježno mu govorite, recite mu koliko želite da ozdravi, koliko vam znači, koliko ga volite, koliko jako želite da ozdravi itd. Zatim dodajte slijedeće: "Sile se vraćaju... Moj utjecaj je dobar... Dajem ti svoju energiju i svoju snagu... Svaki će dan moj utjecaj biti veći... Svaki će se dan tvoja snaga vraćati... Već si skoro izliječen..."

Ostavite bolesnika i vratite se kući jednako pažljivo kao što ste i došli. Dobro vizualizirajte put, prijevozno sredstvo itd. Zatim se odmorite. Zaslužili ste, taj posao jako zamara.
Nikada ne zaboravite da će, u trenutku kada se jasna slika nekog bića pojavi na ekranu vaše mašte, sve što pomislite za vrijeme tog dolaska imati na njega utjecaj! Zato nemojte ništa ružno misliti.

KOMUNICIRAJTE NA DALJINU


Može se dogoditi da se hitno morate sastati s nekom osobom, a da nikako ne možete saznati gdje se ona nalazi. Ovdje ćemo vam otkriti metodu za djelovanje na daljinu, koja se posebice odlikuje brzinom i učinkovitošću.
Prvo morate dobro vizualizirati lice osobe kojoj se želite pridružiti, u trajanju od najmanje pet minuta. Zatim morate stopiti svoju intenzivnu želju da budete s tom osobom, svoju vjeru, maštu u jedan bljesak sposoban da ide dalje do cilja. Da biste stvorili taj bljesak, morat će te projicirati svoju vlastitu sliku preko vremena i prostora. To nije tako jednostavno, ali vam ovdje dajemo sredstvo da trenutatno uspijete.


Lezite na krevet i opustite svoje tijelo i duh. Ne mislite ni na što. Neka vaš mozak bude u stanju skoro potpune neaktivnosti. Uskladite opuštanje tijela i duha. U vašem mozgu ne smije biti ni jedna misao. Zamislite deblo drveta kako pluta u jezeru. Vi ste kao deblo, morate se potpuno prepustiti i ne smijete reagirati. Sve je mirno. Ostanite tako nekoliko minuta. Zatim se sjetite jednog trenutka vašeg života u kojem ste bili jako sretni. Neophodno je da vas ta sreća potpuno i zaista sasvim obuzme. Morate u nju čitav uroniti. Sada, kada ste jako sretni, čudesno sretni, zaboravite tu ponovno stvorenu sreću i ostanite nepomični kao što ste bili na početku ovog iskustva. Opet ugledajte plutajuće deblo. Zatvorite u sebi snagu koju ste upravo osjetili i ponovno se potpuno opustite. Ostanite mirni nekoliko trenutaka, zatim jako brzo, ponovno proživite u sebi sreću, još intenzivnije nego prošli put. Morate osjetiti kako vas nosi, sve do samog vrhunca ljudske sreće.

To će se dogoditi odjednom. Osjećat će te da posjedujete jednu fantastičnu snagu. U samom trenutku kada osjetite tu posebnu snagu, projicirajte svoju sliku prema osobi na koju želite imati utjecaj. "Gledajte se", "vizualizirajte se" i "pošaljite" tu sliku preko prostora s kratkom porukom: "Nazovi me", primjerice. Možete biti sigurni da će poruka dostići cilj. Sve zavisi od vježbe i kvalitete vizualizacije.
Ne upotrebljavajte prečesto ovu tehniku; biti će te iscrpljeni jer zahtijeva dosta energije.